Social Media Marketing

Udvidet målgruppe

Ideelt startup

Overskuelig metode

Opdelt betaling

Hurtig levering

Kæmpe potentiale

Professionel undervisning

Målrettet markedsføring

Startup special

Er du nogensinde blevet spurgt, om du har en hjemmeside?

Vi har valgt at skille os ud fra mængden ved at specialisere os i startup- og mindre virksomheder, fordi vi elsker at se drømme blive til virkelighed.
Undgå at miste potentielle kunder med vores SoMe opsætning f.eks. Facebook, Instagram og LinkedIn. Priser fra kun 500 kr.

Webshop

Lær at administrere din egen webshop, og undgå spildt omsætning her i coronatiden ved at gøre din forretning tilgængelig online. Jeg tager mig af alt det praktiske f.eks. betalingsmodul og fragtindstillinger. Så er det altid en del af mit koncept, at du bliver undervist i administration af webshoppen efterfølgende, således at du selv kan rette priser eller tilføje nye produkter.

Du kan vælge at opdele din betaling, fordi alle butikker skal have en fair chance, og jeg tror på, at vi kan komme langt ved at hjælpe hinanden. Der er ingen grund til at vente, og du fremtidssikre din forretning ved at tænke digitalt. Folk vil gerne købe noget af dig, så giv dem muligheden, også selvom butikken rent fysisk er lukket.

 

Vi gør det overskueligt for dig

Vores mission er meget simpel. Det skal være overskueligt at få lavet en ny hjemmeside.
Derfor tages du med hvert skridt i processen, så du altid kan følge med.

Introduktion

For at sikre det bedste udgangspunkt, er det vigtigste altid at forstå din virksomhed og dit koncept. På den måde kan vi stå inde for, at opgaven kan løftes, at du får den bedste oplevelse, så dine ønsker kan blive til virkelighed. Din rådgiver kontakter dig hurtigst muligt, og vil følge dig i hele processen fra start til slut.

Igangsætning

Når du føler dig tryg ved din beslutning, fortsætter vi til opsætningen. Vi har på forhånd aftalt, hvem der skaffer indholdet, som skal implementeres på hjemmesiden. Det kan være du har nogle billeder, tekster eller ideer, som vi bruger i designet. Til sidst vil siden blive præsenteret for dig af din rådgiver.

Finpudsning

I de fleste tilfælde har vi en fælles mission, men vi har hver vores måde at tænke på. Derfor skal der næsten altid laves nogle tilrettelser, og du skal derfor følges helt til dørs. Du kan i denne fase frit komme med konstruktiv feedback, således at vi kan tilpasse dit design, så det opfylder dine ønsker og forventninger.

Lancering

Sidste step er næsten det sjoveste. Det er her du får udleveret det produkt, som du har ventet på. Hvis du har fået lavet en hjemmeside, vil den blive overført til dit domæne. Hvis du har fået lavet et grafisk design, vil filerne blive sendt til dig. Uanset hvad kommer vi ikke hertil, medmindre du er 100% tilfreds.

Social Media er din genvej til succes

Vi er mere aktive på de sociale medier på de sociale medier end nogensinde før. Du bør udnytte deres store potentiale.

Folket ELSKER de sociale medier. Langt de fleste mennesker er aktive på de sociale medier, og her ligger altså et kæmpe potentiale for at gøre opmærksom på din forretning. Du tænker måske, at det er irrelevant for dig og din virksomhed, men sandheden er bare, at det er en effektiv og alsidig måde at markedsføre dig på. Du har garanteret set annoncer på Facebook eller Instagram, og de viser “tilfældigvis” et emne, som du lige har søgt eller kigget på. Uanset hvad dit behov er, så er de sociale medier et segment, du ikke bør tage for givet.

12 gode grunde til at vælge os

Opdelt betaling

Kompetent sparring

Fleksible løsninger

Prisvenligt koncept

Transparent samarbejde

Ingen bindinger

Professionel tilgang

Personlig rådgivnining

Startup specialister

Moderne design

Fremragende service

Hurtig levering

Se vores andre ydelser

Vi gør os umage. Vi designer til du er tilfreds, og du bliver kyndigt vejledt omkring, hvordan du visuelt kan få mest ud af dit nye design.
Vi lærer dig også hvordan du nemt kan administrere din hjemmeside, så du kan investere din tid og dine penge i det, der betyder noget for dig.

Hjemmeside

Vi anbefaler i opstarten, at du går med en moderne hjemmeside, som har et semi minimalistisk design. Alle hjemmesider opbygges i WordPress, så du relativt nemt kan vedligeholde den uden at bruge en masse resourcer efterfølgende.

Webshop

Vi sørger for at din webshop er korrekt opsat med alt fra betalingsmodul, eventuelle fragtindstillinger, ordrehåndtering osv. Det betyder, at du kommer bedst fra start, og fremtidssikre din forretning, så du undgår spildt omsætning.

Grafisk Design

Det er vigtigt, at virksomhedens vision, koncept og identitet afspejles tydeligt på hjemmesider, visitkort og logo. Vi kommer med gode råd til dig, når du skal have skabt en digital identitet, så folk vil huske dig i fremtiden.

Social Media Marketing

Vi anbefaler, at du udvider din målgruppe til de sociale medier, der kan blive en essentiel del af din forretnings succes. Når du skal markedsføre din virksomhed, kan du f.eks. bruge Facebook reklamer eller stories på Instagram.

FEATURED WORKS

Marianne or husbands if at stronger ye.
Considered is as middletons
uncommonly. Promotion perfectly ye
consisted so. His chatty dining for effect
ladies active. Equally journey wishing not
several behaved chapter she two sir.