Hjemmeside

Vi bygger hjemmesider til startup- og mindre virksomheder, så de står stærkere i kampen mod konkurrenterne med en flot hjemmeside, der i komprosmisløs kvalitet passer til både budget og formål.

Solidt fundament

Kompetent sparring

Responsivt design

Opdelt betaling

Hurtig levering

Brugervenligt layout

Professionel undervisning

Fuldt funktionel

Startup special

Er du nogensinde blevet spurgt, om du har en hjemmeside?

Vi har valgt at skille os ud fra mængden ved at specialisere os i startup- og mindre virksomheder, fordi vi elsker at se drømme blive til virkelighed.
Undgå at miste din første kunde med en fornuftig hjemmeside fra kun 5.000 kr.

Vi gør det overskueligt for dig

Vores mission er meget simpel. Det skal være overskueligt at få lavet en ny hjemmeside.
Derfor tages du med hvert skridt i processen, så du altid kan følge med.

Introduktion

For at sikre det bedste udgangspunkt, er det vigtigste altid at forstå din virksomhed og dit koncept. På den måde kan vi stå inde for, at opgaven kan løftes, at du får den bedste oplevelse, så dine ønsker kan blive til virkelighed. Din rådgiver kontakter dig hurtigst muligt, og vil følge dig i hele processen fra start til slut.

Igangsætning

Når du føler dig tryg ved din beslutning, fortsætter vi til opsætningen. Vi har på forhånd aftalt, hvem der skaffer indholdet, som skal implementeres på hjemmesiden. Det kan være du har nogle billeder, tekster eller ideer, som vi bruger i designet. Til sidst vil siden blive præsenteret for dig af din rådgiver.

Finpudsning

I de fleste tilfælde har vi en fælles mission, men vi har hver vores måde at tænke på. Derfor skal der næsten altid laves nogle tilrettelser, og du skal derfor følges helt til dørs. Du kan i denne fase frit komme med konstruktiv feedback, således at vi kan tilpasse dit design, så det opfylder dine ønsker og forventninger.

Lancering

Sidste step er næsten det sjoveste. Det er her du får udleveret det produkt, som du har ventet på. Hvis du har fået lavet en hjemmeside, vil den blive overført til dit domæne. Hvis du har fået lavet et grafisk design, vil filerne blive sendt til dig. Uanset hvad kommer vi ikke hertil, medmindre du er 100% tilfreds.

Vi bygger hjemmesider i WordPress

Uanset konceptformålbudget og branche, fremstår din forretning mere professionel og troværdig, når du har en hjemmeside

 

Hvordan skal folk huske din forretning? Du kender det jo selv fra virkeligheden. Hvis du forestiller dig, at du skal handle i et supermarket, og kommer i en butik hvor der mangler en masse varer, personalet er fraværende og den virker rodet, fordi der ingen struktur er. Får du først det indtryk, så kommer du højst sandsynligt ikke igen en anden gang. Det samme gør sig gældende med din hjemmeside. Layout og strukturen skal være gennemskueligt opbygget.

Vi mennesker bedømmer, hvad vi ser og høre på blot få sekunder. Førstegangsindtrykket er derfor det absolut vigtigste, og dit digitale brand får din virksomhed til at fremstå mere troværdig. Du vil derfor være stærkere stillet, når dine besøgende overvejer netop dig. Det er med andre ord langt mere professionelt med en online tilstedeværelse, som afspejler kvaliteten af din virksomhed, end det var for bare få år siden.

12 gode grunde til at vælge os

Opdelt betaling

Kompetent sparring

Fleksible løsninger

Prisvenligt koncept

Transparent samarbejde

Ingen bindinger

Professionel tilgang

Personlig rådgivnining

Startup specialister

Moderne design

Fremragende service

Hurtig levering

Se vores andre ydelser

Vi gør os umage. Vi designer til du er tilfreds, og du bliver kyndigt vejledt omkring, hvordan du visuelt kan få mest ud af dit nye design.
Vi lærer dig også hvordan du nemt kan administrere din hjemmeside, så du kan investere din tid og dine penge i det, der betyder noget for dig.

Hjemmeside

Vi anbefaler i opstarten, at du går med en moderne hjemmeside, som har et semi minimalistisk design. Alle hjemmesider opbygges i WordPress, så du relativt nemt kan vedligeholde den uden at bruge en masse resourcer efterfølgende.

Webshop

Vi sørger for at din webshop er korrekt opsat med alt fra betalingsmodul, eventuelle fragtindstillinger, ordrehåndtering osv. Det betyder, at du kommer bedst fra start, og fremtidssikre din forretning, så du undgår spildt omsætning.

Grafisk Design

Det er vigtigt, at virksomhedens vision, koncept og identitet afspejles tydeligt på hjemmesider, visitkort og logo. Vi kommer med gode råd til dig, når du skal have skabt en digital identitet, så folk vil huske dig i fremtiden.

Social Media Marketing

Vi anbefaler, at du udvider din målgruppe til de sociale medier, der kan blive en essentiel del af din forretnings succes. Når du skal markedsføre din virksomhed, kan du f.eks. bruge Facebook reklamer eller stories på Instagram.

FEATURED WORKS

Marianne or husbands if at stronger ye.
Considered is as middletons
uncommonly. Promotion perfectly ye
consisted so. His chatty dining for effect
ladies active. Equally journey wishing not
several behaved chapter she two sir.