Grafisk design

Vi hjælper startup- og mindre virksomheder med at skabe deres identitet og brand. Skal du bruge et logo til dine faktura, et visitkort til dine kunder eller et cover til din Facebook profil, så får du altid et smukt og unikt design hos os. Vi afleverer først, når du er 100% tilfreds.

Unikt design

Kompetent sparring

Høj opløsning

Adskillige filtyper

Budgetvenlige priser

Hurtig levering

Startup special

Har du fået skabt en genkendelig visuel identitet?

Dine kommende/nuværende kunder skal nemt kunne genkende dig.
Udvid din målgruppe og brand dig selv med vores flotte grafiske designs tilpasset sociale medier.
Startpakke inkl. logo, visitkort, cover & profilbillede fra kun 1.000 kr.

Grafisk design

Vi hjælper startup- og mindre virksomheder med at skabe deres identitet og brand. Skal du bruge et logo til dine faktura, et visitkort til dine kunder eller et cover til din Facebook profil, så får du altid et smukt og unikt design hos os. Vi afleverer først, når du er 100% tilfreds.

Unikt design

Kompetent sparring

Høj opløsning

Adskillige filtyper

Budgetvenlige priser

Hurtig levering

 

Vi gør det overskueligt for dig

Vores mission er meget simpel. Det skal være overskueligt at få lavet en ny hjemmeside.
Derfor tages du med hvert skridt i processen, så du altid kan følge med.

Introduktion

For at sikre det bedste udgangspunkt, er det vigtigste altid at forstå din virksomhed og dit koncept. På den måde kan vi stå inde for, at opgaven kan løftes, at du får den bedste oplevelse, så dine ønsker kan blive til virkelighed. Din rådgiver kontakter dig hurtigst muligt, og vil følge dig i hele processen fra start til slut.

Igangsætning

Når du føler dig tryg ved din beslutning, fortsætter vi til opsætningen. Vi har på forhånd aftalt, hvem der skaffer indholdet, som skal implementeres på hjemmesiden. Det kan være du har nogle billeder, tekster eller ideer, som vi bruger i designet. Til sidst vil siden blive præsenteret for dig af din rådgiver.

Finpudsning

I de fleste tilfælde har vi en fælles mission, men vi har hver vores måde at tænke på. Derfor skal der næsten altid laves nogle tilrettelser, og du skal derfor følges helt til dørs. Du kan i denne fase frit komme med konstruktiv feedback, således at vi kan tilpasse dit design, så det opfylder dine ønsker og forventninger.

Lancering

Sidste step er næsten det sjoveste. Det er her du får udleveret det produkt, som du har ventet på. Hvis du har fået lavet en hjemmeside, vil den blive overført til dit domæne. Hvis du har fået lavet et grafisk design, vil filerne blive sendt til dig. Uanset hvad kommer vi ikke hertil, medmindre du er 100% tilfreds.

Synliggør dit brand

Lad os skabe eller brande din identitet,
så du nemt kan blive genkendt i fremtiden.

Måske har du lagt mærke til, at alle store virksomheder har deres logo på følgesedler og faktura. Alt sammen forplanter sig i vores underbevisthed, og det er netop derfor, din identitet eller dit formål skal være mindeværdig første gang. Vi anbefaler som minimum et flot coverbillede til LinkedIn eller Facebook, et unikt logo og et simpelt visitkort.

12 gode grunde til at vælge os

Høj opløsning

Kompetent sparring

Fleksible løsninger

Prisvenligt koncept

Transparent samarbejde

Adskillige filtyper

Professionel tilgang

Personlig rådgivnining

Startup specialister

Moderne design

Fremragende service

Hurtig levering

Se vores andre ydelser

Vi gør os umage. Vi designer til du er tilfreds, og du bliver kyndigt vejledt omkring, hvordan du visuelt kan få mest ud af dit nye design.
Vi lærer dig også hvordan du nemt kan administrere din hjemmeside, så du kan investere din tid og dine penge i det, der betyder noget for dig.

Hjemmeside

Vi anbefaler i opstarten, at du går med en moderne hjemmeside, som har et semi minimalistisk design. Alle hjemmesider opbygges i WordPress, så du relativt nemt kan vedligeholde den uden at bruge en masse resourcer efterfølgende.

Webshop

Vi sørger for at din webshop er korrekt opsat med alt fra betalingsmodul, eventuelle fragtindstillinger, ordrehåndtering osv. Det betyder, at du kommer bedst fra start, og fremtidssikre din forretning, så du undgår spildt omsætning.

Grafisk Design

Det er vigtigt, at virksomhedens vision, koncept og identitet afspejles tydeligt på hjemmesider, visitkort og logo. Vi kommer med gode råd til dig, når du skal have skabt en digital identitet, så folk vil huske dig i fremtiden.

Social Media Marketing

Vi anbefaler, at du udvider din målgruppe til de sociale medier, der kan blive en essentiel del af din forretnings succes. Når du skal markedsføre din virksomhed, kan du f.eks. bruge Facebook reklamer eller stories på Instagram.

FEATURED WORKS

Marianne or husbands if at stronger ye.
Considered is as middletons
uncommonly. Promotion perfectly ye
consisted so. His chatty dining for effect
ladies active. Equally journey wishing not
several behaved chapter she two sir.